Voorstellen

 

 

Als wij werkelijk zelfkennis en mensenkennis willen verwerven zullen onze meningen, oordelen, interpretaties en conclusies plaats moeten maken voor ons vermogen tot waarnemen en luisteren.

 

 

 
 

Laat ik mij even voorstellen… mijn naam is Ida van den Herik. Sinds 1993 ben ik werkzaam in het HR werkveld: de Human Resources. Vanaf september 1999 werk ik als zelfstandig HR Manager. Daarnaast ben ik ook werkzaam als loopbaancoach en mobiliteitstrainer. Mijn werk voer ik uit op eigen locatie dan wel die van de klant. 

 

Na voltooiing van mijn HBO opleiding Personeel & Arbeid in 1993 heb ik deelgenomen aan een internationaal studietraject voor Human Resource Management in Spanje. Een aantal jaren later heb ik mij middels een post HBO opleiding gespecialiseerd als loopbaancoach. Deze combinatie bevalt mij erg goed!

 

Mijn missie :  bijdragen aan het succes van organisaties en mensen. Deze bijdrage lever ik onder andere door:

Ø

het afstemmen van de ambities van de organisatie op de individuele ambities en vice versa;

Ø klantgerichtheid, onafhankelijkheid en integriteit in mijn werk voorop te stellen;
Ø mezelf continu te ontwikkelen, zowel professioneel als persoonlijk;
Ø economisch onafhankelijk te zijn.

 

We zien dat de vraag naar flexibele en breed inzetbare medewerkers drastisch is toegenomen. Onze werkprestaties worden in toenemende mate bepaald door persoonlijke motivatie, inspiratie en professionele groei. Het koppelen van de strategische doelstellingen van de organisatie aan de persoonlijke doelstellingen van het individu is daarom  geen luxe. Integendeel,  het is essentieel voor een gezonde bedrijfsvoering. Het geeft mij veel voldoening om hieraan een bijdrage te leveren.

 

Om dit voorstelrondje af te maken nodig ik u uit om hetzelfde te doen en eventuele vragen naar mij te mailen! Ook zijn uw tips ter verbetering van de website van harte welkom!

 

Aangesloten bij:

NVP (Nederlandse Vereniging  voor Personeelsmanagement & Organisatieontwikkeling)

NOLOC (Nederlandse Orde van Loopbaanadviseurs en Outplacement Consulenten)

Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, Amsterdam, onder nummer 34144845